Chakra Terapi & Reiki

 Jeg behandler din hest i en 60-minutters session med min tekkniken"Chakra Balancing Terapi" og med Reiki

Jeg arbejder i kontakt mit din hest også  med dyrekommunikation og lader mig guide af din hests beskeder. I behandlingen jeg lægger mine hænder på de forskellige energicentre eller meridianpunkter på din hest eller holder dem over dem for at aktivere din hests selvhelbredende kræfter.

Denne blide metode til energisk hestebehandling kan hjælpe din hest med:

 • Opløsning dårlige oplevelser/traumer
 • Angst og Rastløshed
 • Staldskift
 • Usikkerhed i adfærd
 • Negative adfærdsmønstre
 • Mental og fysik spænding
 • Rekonvalescensprocesser efter ulykker/sygdomme
 • Problemer med immunforsvaret, eksem, smerter,  astma mm.
 • Uforklarlige symptomer

Blokerede energier kan frigives gennem behandlingen.

Hele din hests energisystem er harmoniseret og ubalancer bringes i balance.

 

Din hest kan finde mere indre ro og balance gennem "Chakra Balancing Terapi" og Reiki, mærke et øget generelt velvære.

Derudover har chakrabehandlingen hos heste en positiv effekt på det vegetative nervesystem.

 

Jeg bruger helbredende sten og aromatiske olier i henhold til de indikationer, der viser sig for mig under chakrabehandling.

Efter konsultation og afhængig af symptomerne arbejder jeg også med min terapilaser på hesten.

 

Jeg er mobil i Syddanmark. 

Reiki Healing: 795 DKK
Chakra Balancing: 650 DKK

Supplerende tilbud:
Laserterapi: 350 DKK
Novafon Vet Massage: 350 DKK
Holistic Heste Terapi: Akupressur, Hestemassage, Laserterapi, Træning Vejledning, Check af udstyr (varighed 1,5 timer) 990 DKK

Priser inkl. MOMS, plus kørsel. 

Du kan også komme til mig med din hest efter aftale. (6360 Tinglev)

 

Afbud skal planlægges de næste 24 timer pr. SMS til 60 90 63 11. Tilsendt afbud afregnes med halvdelen af priser for den bestilte behandling.

Ved udeblivelse uden forudgående afbud, opkræves det fulde beløb for den behandlingsdatoen.

Behandling af mennesker med Reiki:

Reiki Healing ink. samtale før og efter behandling: 650 DKK
Efter aftale i Klinikhuset Cygnus i 6100 Haderslev.

 

Godt at vide

 •  Vi har brug for et roligt, tørt sted hvor vi er relativt uforstyrrede
 • Jeg behandler ALTID ubundne heste og lader hesten bevæge sig under behandlingen
 • I ugen før behandlingen & bagefter: ingen intensiv stress, ingen yderligere aftaler som heste tandlæge,, osteopat mm.
 • Planlæg venligst gerne omkring 60-90 minutter - varigheden af behandlingstid siger intet om kvaliteten af behandlingen

 

Hvad kunderne siger

Nina med Tass: Dine behandlinger af mine heste inspirerer mig altid. Den følsomme følelse i krop og sjæl er en af dine specialer og jeg kan altid mærke mine heste hygge sig under og efter din behandling. Det være sig ved smerter, flokskifte eller for at optimere energiflowet, så kan jeg kun anbefale en behandling fra dig. Tak fordi du altid tager dig tid og er der for råd og handling også efter behandlingen.

 

Lisa med Wanja: Nå, hun overlevede årsskiftet bedre end de sidste par år. I går morges (01.01.) var hun stadig rolig. Da det blev lidt mere travlt i stalden, blev hun lidt ked af det. Men det hele var omsætteligt. Ellers tog det mange flere dage gennem årene. Tak for din støtte.

Chakra Terapi & Reiki for dig

 Jeg tilbyder Reiki og Chakra Terapi for mennesker. Jeg har behandler lokaler i mit hyggelige skov-oktaeder eller i min haven efter aftale. (6360 Tinglev)

 Prisen er 650 kr. 

Hvad kunderne siger

 

"Efter behandlingen følte jeg mig meget frisk, vågen og velfunderet. Mine smerter er faldet markant som følge af behandlingen, og jeg var mere fleksibel. Generelt følte jeg mig meget mere afslappet og mentalt roligere." - Alexandra

 

"Min behandling med Uta var følsom, respektfuld og en utrolig fysisk og mental oplevelse. Med sin positive aura skabte hun en tillidsfuld atmosfære, hvor jeg kunne lade mig gå. Behandlingen hjalp mig med at frigøre mig fra stress og spændinger." - Stefanie